Home
Image Slide 3
ПОСЕТА НА ЗАМЕНИК АМБАСАДОРОТ НА АВСТРАЛИЈА ЗА СРБИЈА, ЦРНА ГОРА И МАКЕДОНИЈА Г.ФИЛ АНДЕРСОН И ПОЧЕСНИОТ КОНЗУЛ НА АВСТРАЛИЈА Г.ЗОРАН КОСТОВСКИ
Slide
“BIRD’S PERSPECTIVE FROM BALKAN CLEAN SKY”
Image Slide 3
Image Slide 3
Cedefop Skills Forecast Workshop, Preparing the 2025 release
Image Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

НОВОСТИ

April 18-19, 2024

Cedefop Skills Forecast Workshop, Preparing the 2025 release

We are delighted to announce that our esteemed member, prof. d-r Dimitar Nikoloski, participated in the “Cedefop Skills Forecast Workshop, Preparing the 2025 release”, held on 18-19 April 2024 at the Cedefop premises in Thessaloniki.

April 8-12, 2024

SEMINAR REFLECTIONS

Од 8-ми до 12-ти април 2024 година, еден наш член имаше
привилегијата да го претставува Центарот за
Иновации и развој (ИНОС) на семинарот „Благосостојба од природата“ одржан во Дом на млади
Пииспала во Канонкоски, Финска

March 15, 2024

Вашиот глас е важен за нас!

Гласот на граѓаните е од суштинско значење во создавањето на успешни проекти кои ќе ги задоволат потребите на нашата заедница. 

Инос заедно со своите партнери ве поттикнува активно да се вклучите во креирањето на нашата проектна апликација преку одговарање на следниот Прашалник

ПРОЕКТИ

„Bird’s Perspective from Balkan Clean Sky“
“Pelagonija Rural Woman Training”
Проект: „Promoting an AI supported eco-activism in the Western Balkans
Research topic “Corona virus – a test for the digital society”
The “Green Conversations”

© 2023 Центар за иновации и развој | Сите права се задржани